Tractaments corporals

Al Sakara tenim una gran varietat de tractaments corporals. Des de tractaments per a millorar l’aspecte de la pell (peelings, hidratació…) fins a tractaments per a problemes específics com ara la cel·lulitis, la remodelació corporal, la retenció de líquids… A més, també ofereixo tractaments de relaxació i descontracturants per a l’esquena.

Com a aromaterapeuta al meu centre utilitzo productes formulats exclusivament amb sinèrgies d’aromateràpia desenvolupades per mi. Aquestes sinèrgies han estat elaborades amb productes d’alta qualitat seleccionats amb la màxima cura per garantir els millors resultats possibles.

A més de la meva experiència en el camp de la bellesa, també estic especialitzada en diversos camps com la kinesioestètica i les tècniques específiques de medicina tradicional xinesa per poder oferir-te la millor opció per a cada situació. El meu enfocament és personalitzat i m’esforço per abordar cada aspecte que desitgis tractar amb la tècnica més adequada.

Així doncs, el meu centre de bellesa està dedicat a oferir-te els millors tractaments corporals amb productes exclusius i tècniques especialitzades per ajudar-te a aconseguir els teus objectius estètics i sentir-te bé amb tu mateixa.

Espero tenir l’oportunitat d’oferir-te una experiència de cura de la pell i del cos única i relaxant!

Tractament remodelant

Tractament anticel·lulític

Tractament post-part

Tractament aixecament de glutis

Tractament reafirmant

Tractament per a la retenció de líquids

Peeling corporal

Descontracturant d’esquena