Sobre mi

La meva història

Sóc esteticista amb més de 16 anys d’experiència al capdavant del meu centre i vull ajudar-te a sentir-te bé amb tu mateixa i en el camí cap als teus objectius.
Durant tots aquests anys he estat en formació contínua, aprenent dels millors professionals per oferir-te les últimes novetats i el més efectiu en tractaments estètics avançats amb tècniques no invasives i naturals.
M’he especialitzat en tractaments de kinesioestètica i kinesiotape amb el reconegut professional Sergiy Galchenko i ofereixo tractaments estètics basats en la kinesioestètica i la kinesioteràpia. Aquestes tècniques no invasives i naturals et permetran assolir els teus objectius de bellesa i benestar de manera efectiva i segura.

La meva experiència i formació em permeten oferir-te tractaments personalitzats i acompanyar-te en el camí cap a una major autoestima i benestar físic.
També estic diplomada en aromateràpia i en elaboració de cosmètica natural, així com en aplicació d’aromateràpia en tractaments estètics per la prestigiosa ISMET. Aquests coneixements em permeten crear les meves pròpies sinèrgies exclusives per als tractaments que faig al centre i oferir un servei d’elaboració de cosmètica personalitzada.
La diplomatura en massatge neurosedant, Dien Chan, així com els meus coneixements de les tècniques específiques de la medicina tradicional xinesa, com ara les ventoses per al dolor i per a l’estètica, i el lífting facial amb acupuntura, m’han permès crear els meus propis protocols d’autor per abordar de forma personalitzada cada cas

El meu objectiu principal és oferir-te un servei d’alta qualitat i per això m’actualitzo constantment en las últimes tendències i tècniques. Amb un tracte proper i càlid, vull que al Sakara et sentis com a casa i que aconsegueixis tots els teus objectius.
Si estàs buscant un lloc on trobar una professional de confiança i amb un alt nivell de satisfacció per part de les seves clientes, no dubtis a visitar-me. Estic segura que juntes podrem aconseguir les teves fites.
No perdis l’oportunitat d’experimentar els beneficis de les tècniques més avançades, naturals i personalitzades!