Altres Serveis

El servei de depilació amb cera calenta és un èxit entre les meves clientes, i estic segura que també serà una excel·lent opció per a tu.

Si encara no l’has provat, t’animo a venir i experimentar els excel·lents resultats per tu mateixa.

Al Sakara estic sempre disposada a ajudar-te a aconseguir la teva millor versió.

Depilació amb cera

La depilació amb cera calenta és un dels serveis més populars en el món de la bellesa, i al Sakara, oferim una experiència única a les nostres clientes.

Utilitzant cera d’abella d’alta qualitat, amb una gran elasticitat i que no deixa residus a la pell, queden garantits uns resultats duradors i eficaços.

La cera calenta s’aplica sobre la pell i es deixa refredar abans de ser retirada. Així, arrenca el pèl des de l’arrel, obtenint una depilació més duradora i eficaç. A més, si ets fidel mes a mes al servei de depilació amb cera calenta, podràs aconseguir debilitar el creixement del pèl amb el temps,

Fotodepilació

El servei de fotodepilació del centre es realitza amb una tecnologia de darrera generació que garanteix resultats visibles des de la primera sessió.

La màquina compta amb un capçal fred que s’aplica prèviament als dispars, fet que permet insensibilitzar la zona tractada, fent que el procés sigui completament indolor.

La fotodepilació és un tractament no invasiu que utilitza la llum pulsada per eliminar el pèl no desitjat de forma segura i eficaç. A més, la màquina compta amb diferents configuracions i ajustaments per adaptar-se a cada tipus de pell i pèl, permetent tractar cada cas de forma individualitzada per obtenir els millors resultats possibles.

A més d’indolor, aquest tractament és molt eficaç ja que aconsegueix anar debilitant el pèl sessió rere sessió fins a aconseguir l’objectiu desitjat: eliminar el pèl!

Si estàs cansada de preocupar-te pel pèl indesitjat, no ho pensis més i reserva ja la teva cita!

Comprovaràs que els resultats seran visibles des de la primera sessió i que, amb l’ús continuat, aconseguiràs una pell suau i lliure de pèl indesitjat.

Deixa de dubtar i comença avui mateix el teu tractament!


Microblading i Micropigmentació

Consultar

Permanent i tint de pestanyes

Consultar